Kjøpsbetingelser

Gallerome følger Forbrukerombudets standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett.

Angrerett og retur av varer
Vi gir alle våre kunder 30 dagers ubetinget angrerett. Gi oss skriftlig melding om bruk av angreretten innen 30 dager etter at varen og de foreskrevne opplysninger om angreretten er mottatt, og vi vil returnere hele kjøpesummen innen 14 dager fra den dagen Gallerome mottar varen.  

Priser
Alle prisene inkluderer m.v.a og er eks. frakt.

Ordrebekreftelse
Når Gallerome har mottatt din bestilling, vil Gallerome bekrefte ordren ved å sende en ordrebekreftelse til deg. Vi anbefaler at du kontrollerer at ordrebekreftelsen stemmer overens med bestillingen med hensyn til antall, varetype, pris osv. Er det ikke samsvar mellom bestillingen og ordrebekreftelsen, kan du ta kontakt med oss.

Forsendelse
Alle varer sendes med Bring/Posten til ditt nærmeste postkontor innen 5 virkedager etter bestilling. Pakken kan lett spores underveis på www.posten.no. Estimert leveringstid er ca. 5 virkedager i Norge, og 14 dager til utlandet. 

Personopplysninger
Gallerome kun innhente og lagre de personopplysninger som er nødvendig for at Gallerome skal kunne gjennomføre forpliktelsene etter avtalen. Kjøperens personopplysninger skal kun utleveres til andre hvis det er nødvendig for at Gallerome skal få gjennomført avtalen med kjøperen, eller i lovbestemte tilfelle. For å handle i vår nettbutikk må du ha fylt 18 år.

Reklamasjon
Dersom varen er skadet ved levering skal dette snarest meldes til oss via e-post. Gi oss en fullstendig melding på eventuelle skader som er oppstått, slik at vi kan løse problemet så fort som mulig. Ser du at emballasjen er skadet ved leveringstidspunktet, eller varen er tydelig skadet under transport, må skal du også melde dette direkte til det respektive postkontoret hvor pakken hentes.
 Posten vil da sende Gallerome en skademelding og erstatte varen, slik at vi kan sende en ny vare til deg. 


Se forbrukerkjøpsloven for mer informasjon.